بستنی هندوانه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

بستنی هندوانه ای


مواد لازم :‏
بستنی وانیلی………………………… ۱ کیلو
بستنی طالبی………………………… ۱ کیلو
بستنی توت فرنگی…………………. ۱ کیلو
شکلات چیپسی…………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
قالب یا کاسه گنبدی شکلی با اندازه متوسط را انتخاب کنید و داخل آنرا با پلاستیک بپوشانید‎.‎
بستنی طالبی را خارج از فریزر قرار داده تا کمی نرم شود، سپس ته و دیواره قالب را با ضخامت ۱ الی ۲ سانت با آن ‏بپوشانید و مجددا در فریزر بگذارید تا ببندد‎.‎
با بستنی وانیلی نیز مانند بستنی طالبی عمل کنید‎.‎
شکلات چیپسی را با بستنی توت فرنگی نرم شده مخلوط کرده و داخل دو رنگ بستنی قبلی را با آن پر کنید، سپس با ‏پلاستیک روی قالب را کاملا بپوشانید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته شود‎.‎

بستنی را در ظرف مورد نظر برگردانید، پلاستیک را در آورده و سرو نمائید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *