برگر کبه لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎

 

گوشت چرخ‌کرده …………………………..‏ ۵۰۰ گرم
حُمُص ………………………………………. ‏۲۰۰ گرم
اسفناج …………………………………….. ‏۸۰ گرم
گوجه‌فرنگی  نیمه‌خشک …………………‏ ۱ پیمانه
بلغور ………………………………………..‏ ½ پیمانه
برگ تازه جعفری ‏خردشده ………………‏ ¾ پیمانه
برگ نعناع تازه و ‏خردشده ………………. ‏پیمانه
روغن زیتون ……………………………….. ¼ پیمانه
نان همبرگر ……………………………….. ‏۴ عدد
پیاز ………………………………………… ‏۲ عدد
تخم مرغ ………………………………….. ‏۱ عدد
مغز تخمه آفتابگردان …………………….. ‏۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه …………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎پیازها را رنده کنید و تخم مرغ را هم‌بزنید‎.‎
‎نان‌ها را از وسط نصف کرده و تفت دهید‎.‎
‎روی بلغور آب سرد بریزید، بعد از ۱۰ دقیقه  آن را در صافی بریزید تا اب آن کامل گرفته شود. بعد از گذشت ۲۰ ‏دقیقه بلغورها ‏را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید‎.‎
‎‎ ¼ ‎پیمانه از جعفری‌ها را به بلغور اضافه کنید؛ سپس پیاز رنده‌شده، گوشت چرخ‌کرده، نعناع و تخم مرغ را اضافه ‏کنید‎.‎
‎دستانتان را بشویید و این مواد را با هم ترکیب و همبرگرهایی به قطر ۲ سانتی‌متر با آنها درست کنید. آنها را در ‏بشقابی قرار دهید ‏و روی آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند‎.‎
‎گوجه‌های نیمه خشک، مغز تخمه آفتابگردان، باقی‌مانده جعفری‌ها، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۱ قاشق غذاخوری ‏روغن زیتون و ‏مقداری فلفل سیاه را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. اگر گوجه نیمه ‏خشک ندارید می‌توانید از گوجه تازه ‏برای درست کردن این سالاد استفاده کنید‎.‎
۲‎ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‌ای نچسب روی شعله ملایم گرم کنید و هر طرف از همبرگرها را به ‏مدت ۴ دقیقه ‏درآن سرخ کنید‎.‎

‎روی نان‌ها اسفناج، سالاد، برگر و حمص قرار دهید و لایه رویی نان را روی آن بگذارید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *