برنج سوشی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

  برنج سوشی با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا ………………………… یک چهارم پیمانه

برنج قهوه ای ……………… ۱ و یک چهارم پیمانه

عدس …………………………. یک چهارم پیمانه

تخم کتان بو داده …………………… ۳ قاشق غذاخوری

آب گرم ………………………. ۴ پیمانه

طرز تهیه :

برنج قهوه ای، کینوا، تخم کتان بو داده و عدس را با یکدیگر داخل قابلمه با آب گرم مخلوط کنید و به مدت ۴ ساعت باید بپزد تا آب کاملا جذب مواد شود. سپس به مدت ۱ ساعت مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. می توانید برای ۳ روز مواد را داخل یخچال نگه دارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *