برنج سرخ کرده

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
سس سویا یا سس ماهی ………………….‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
نمک ……………………………………………‏ ‎یک دوم ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
فلفل سفید ……………………………………‏‎۱ ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
شکر ……………………………………………‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
روغن بادام زمینی …………………………….. به میزان لازم
سیر ریز شده ………………………………….‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
فلفل چیلی تازه ریز شده ……………………..‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
پیاز سبز ریز شده …………………………….. ‏‎۲‎عدد
برنج سفید روز‌های قبل ……………………….‏‎۲ ‎فنجان
گوشت یا سبزی یا هر دو …………………….‏‎۱ ‎فنجان
‎ ‎
طرز تهیه :‏

در یک کاسه کوچک، سویا سس (یا سس ماهی)، نمک، فلفل، و شکر را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. تابه خود ‏را ‏گرم کنید و به اندازه ای که یک پوشش از روغن روی آن ایجاد شود روغن بادام زمینی در آن بریزید. حرارت را کم کنید ‏بعد سیر، ‏چیلی و پیاز سبز را اضافه کنید‎. ‎بعد آن‌ها را برای ۱۰ تا ۳۰ ثانیه هم بزنید. حرارت را زیاد کرده و برنج را به آن ‏اضافه کنید. ‏گوشت و سبزی‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا روغن با تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سس را اضافه ‏کرده و خوب هم ‏بزنید تا داغ شوند و بلافاصله آن را سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بط.ر مثال: مصرف روغن بادام زمینی برای دارندگان گروه خونی AB بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *