برنج سرخ شده و تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

برنج سرخ شده و تخم کتان

مواد لازم:

  • نصف فنجان تخم کتان بو داده
  • یک لیوان برنج دانه بلند
  • دو لیوان آب
  • نصف قاشق غذاخوری نمک دریا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • فیله مرغ آب پز شده
  • ۳/۴ فنجان سبزیجات (نخود، هویج، ذرت)
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه:

برنج را به دو لیوان آب و نمک دریا در حال جوش اضافه کرده و سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا دانه های برنج نرم شوند. اجاق را خاموش کرده و پس از سرد شدن نصف روز در یخچال بگذارید. روغن زیتون را در یک قابلمه کمی گرم کرده و تخم مرغ های هم زده را به آن اضافه کنید تا نیم پز شوند، سپس برنج را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و فیله مرغ، سبزیجات و پیازچه را به آن اضافه کنید. به مدت چهار دقیقه مواد را به آرامی هم بزنید. تخم کتان و سس سویا را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شده و خوب با هم ترکیب شوند. اکنون اجاق را خاموش کرده و پس از سرد شدن می توانید آن را میل کنید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

  • افراد با گروه خونی O می توانند به جای مرغ از گوشت گاو استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی O ،B و AB می توانند به جای ذرت از سیب زمینی یا فلفل شیرین استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی B و AB به جای سس سویا از سس خردل استفاده نمایند.
  • تخم کتان برای افراد با هر چهار گروه خونی بسیار سودمند می باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *