برنامه تمرینی و تغذیه کریستیانو رونالدو

مطلب را به اشتراک بگذارید

برنامه تمرینی و تغذیه کریستیانو رونالدو:

کریستیانو رونالدو، که معمولاً با نام CR7 شناخته می شود، یکی از بازیکنان پرطرفدار فوتبال در دوران مدرن است. ستاره ی ۳۲ ساله ی پرتغالی عاشق تناسب اندام است. کریستیانو علاوه بر تمرینات طولانی و شدید، تمرکز بر بهبود قدرت، استقامت، سرعت و حرکات عملکردی خود دارد. در اینجا به یک سری اصول رژیم غذایی می پردازیم:

رژیم غذایی با مقدار کافی پروتئین: رژیم غذایی او شامل مقدار زیادی گوشت نرم و تازه است زیرا مصرف پروتئین بالا برای ریکاوری عضلات ضروری می باشد.

مکمل هایی برای بهبودی و ریکاوری: این دسته شامل مولتی ویتامین ها، مکمل هایی برای مفصل ها و شیک های پروتئینی است.

سبزیجات: از آنجایی که سبزیجات دارای مقدار زیادی مواد معدنی و ویتامین هستند، برای ریکاوری لازم است.

اجتناب از غذاهای شیرین: غذاها و نوشیدنی های با محتوای قند بالا باعث انباشته شدن چربی و کاهش متابولیسم بدن می شوند.

نمودار رژیم غذایی کریستیانو رونالدو:

  • صبحانه: غلات کامل مانند جو دوسر، سفیده تخم مرغ و آب میوه های تازه
  • ناهار: پاستا، سبزیجات با برگ های سبز، سیب زمینی آب پز و مرغ با سالاد
  • میان وعده: تن ماهی همراه با آب لیمو
  • شام: برنج، سینه مرغ یا بوقلمون، لوبیا و میوه های تازه

تمرینات روزانه کریستیانو رونالدو: کریستیانو یک ورزشکار حرفه ای است که توسط متخصصان غذا و مربیان تناسب اندام تحت کنترل قرار دارد. برنامه روزانه تمرین او به شرح زیر است:

  • تمرین روزانه به مدت ۳-۴ ساعت برای اطمینان از حفظ سطح پایین چربی بدن (کم تر از ۱۰ درصد)
  • تمرینات قلبی شامل چند جلسه که هر یک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد.
  • تمرینات کوتاه مدت مانند تمرینات با سرعت بالا
  • تمرین های فنی برای بهبود کنترل توپ و مهارت
  • تمرینات تاکتیکی برای ارتباط بهتر با هم تیمی ها
  • تمرین در باشگاه ورزشی برای توسعه عضلات، همچنین برای افزایش قدرت کلی بدن

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *