باقلوا با شربت عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏‎ 
‎ 
دانه کنجد ………………………………….‏‎ ¾ ‎پیمانه‎ 
‏(۴۰۰ گرم) گردوی آسیاب شده …………‏‎ ۴ ‎پیمانه‎ 
پودر دارچین ……………………………….‏‎ ¼ ‎پیمانه‎ 
خمیر فیلو ………………………………….‏‎ ۸ ‎ورق‎ 
کره، آب شده ……………………………..‏‎ ۱۰۰ ‎گرم‎ 
‎ 
مواد لازم برای شربت عسل :‏‎ 
‎ 
‎ ‎لیموترش کوچک …………………………….. یک عدد‎ 
‎ ‎شکر سفید ………………………………….. دو پیمانه‎ 
‎ ‎عسل ………………………………………… نصف پیمانه‎ 
‎ ‎چوب دارچین ………………………………… یک عدد‎ 
‎ ‎میخک ………………………………………..‏‎ ۶ ‎عدد‎ 
‎ 
طرز تهیه :‏‎ 
‎ 
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید‎. 
دانه های کنجد را داخل تابه نچسب بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی و بوداده شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. ‏گردوی آسیاب شده و دارچین را اضافه کنید‎. 
یک لایه خمیر فیلو را کره بمالید. از وسط تا کنید تا مستطیل شود‎. 
¼ ‎پیمانه از مخلوط گردو را روی خمیر بریزید و همه سطح آن را پر کنید. سپس خمیر را به شکل لوله جمع کنید. دوباره روی آن ‏کره بمالید و داخل سینی فر قرار دهید. همین کار را باقی خمیر و مواد تکرار کنید. باقلواها را به مدت ‏‎۱۰ ‎تا ۱۲ دقیقه داخل فر ‏بپزید تاطلایی شوند. سپس آنها را خنک کنید‎. 
در این مرحله باید شربت عسل را تهیه کنید. پوست لیمو و سپس آب نصف آن را بگیرید. در یک قابلمه کوچک، پوست و آب ‏لیمو، شکر، عسل، چوب دارچین، میخک و دو پیمانه آب را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه به ‏طور مرتب هم بزنید تاشکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا مایع بجوشد‎. ‎دوباره حرارت را کم کنید و اجازه دهید ده دقیقه ‏به جالت نیم جوش روی حرارت کم بماند تا غلیظ شود‎. 

شربت عسل را روی باقلواهای سرد شده بریزید. اجازه دهید باقلواها به مدت ۳۰ دقیقه در این شربت باقی بمانند تا شربت جذب ‏آنها شود. سپس آنها را برش دهید و سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عسل برای تمام گروه های خونی بی ضرر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *