باقالی پلو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

باقالی پلو با کینوا :

مواد لازم :

برنج  ……….. ۳ پیمانه

کینوا  پخته نشده ……….. ۲ پیمانه

روغن ذوب شده  ………. نصف  پیمانه

مرغ  …………  ۱.۵ کیلو گرم

سیب زمینی بزرگ …….. ۲ عدد

فلفل سیاه …………… به میزان لازم

باقالی تازه و یا فریزر شده ………  نصف  پیمانه

نمک دریا ……….  به میزان لارم

زعفران (دم کرده) ………. ۴ قاشق چای خوری

شوید ……….  ۷۵۰ گرم  

طرز تهیه :

ابتدا برنج را خوب بشویید و آن را حداکثر به مدت ۱ ساعت در مقداری آب و نمک دریا خیس کنید. سپس مرغ را با مقداری آب و پیاز در قابلمه ای مناسب بپزید بعد از اینکه آب مرغ خشک شد و مرغ به خوبی پخته شد مرغ را در روغن خودش تفت دهید. در قابلمه ای دیگر باقالی ها را با مقداری آب بپزید (اگر از باقالی خشک استفاده می کنید باید مدت زمان بیشتری باقالی را بپزید تا سفتی آن ها از بین برود). در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش  رسید برنج را به قابلمه اضافه کنید بعد از این که برنج به مرحله آخر جوش رسید باقالی ها را به برنج اضافه کنید.اگر از ته دیگ سیب زمینی استفاده می کنید مقداری روغن در کف قابلمه بریزید بعد از این که روغن داغ شد سیب زمینی ها را در کف قابلمه قرار دهید سپس روی سیب زمینی ها مقدرای زعفران بریزید و مقداری از برنج، کینوا و باقالی را در قابلمه ریخته و در لابه لای برنج، کینوا و باقالی، شوید و تکه های گوشت مرغ را قرار دهید سپس بر روی لایه آخر کینوا زعفران آب کرده بریزید .در آخر حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه برنج را با کمک دم کنی بپوشانید و برنج را دم بگذارید تا به خوبی پخته شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *