املت قارچ با جو دو سر پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت قارچ با جو دوسر پرک

مواد لازم:

روغن زیتون ……………… ۳۰ گرم   (۲۷۰ کالری)
جو دوسر پرک ریز ………… ۳۰ گرم (۱۱۴ کالری)
قارچ خرد شده …………….. ۲۵۰ گرم (۵۵ کالری)
جعفری خرد شده …………….  ۱۵ گرم (۲ کالری)
تخم مرغ …………………….. ۳عدد (۲۳۴ کالری)
نمک دریا …………………………. به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا سه عدد تخم مرغ، جعفری، یک قاشق روغن زیتون (۱۰ گرم) و کمی نمک دریا را در ظرف ریخته مخلوط کنید، سپس در یک تابه نسبتاً کوچک قارچ ها را خرد کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید و آب آن را خالی کرده و سپس دو قاشق روغن زیتون (۲۰گرم ) اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و سپس یک چهارم لیوان آب و کمی نمک به آن افزوده و مخلوط کنید. جو دوسر پرک خرد شده را بر روی قارچ بریزید و بدون آنکه مخلوط کنید، اجازه دهید جو دو سر پرک بر روی قارچ باقی بماند. درب آن را بگذارید تا آب بخار شود و جذب جو دوسر پرک گردد که  حدود ۵ دقیقه به طول می انجامد، سپس مایع آماده شده از قبل را بر روی آن بریزید و درب آن را بگذارید. بعد از ۳ الی ۵ دقیقه این غذای خوشمزه آماده مصرف می باشد.

این غذا برای دو نفر کافی است.

این غذای خوشمزه برای افراد هر چهار گروه خونی OABAB مناسب می باشد و دوستان می توانند از آن به عنوان صبحانه یا یک وعده غذایی استفاده نمایند .به دلخواه می توانید میزان مواد را کم و زیاد کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *