املت با زیره

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت با زیره

مواد لازم :

  • تخم مرغ…………………………….. ۲ عدد
  • سیر………………………………….. ۲ حبه
  • روغن زیتون………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
  • نان تست…………………………….. ۱ عدد
  • نعناع………………………………….. کمی برای تزئین

طرز تهیه :

درون تابه ای روغن زیتون را بریزید و بگذارید خوب داغ شود. سیر را اضافه نمایید. درون روغن سیر را له کنید. پس از اینکه خوب له کردید، حبه های سیر را از درون تابه در بیاورید. سپس زیره و تخم مرغ را به را به روغن اضافه کنید. پس از ۲ دقیقه املت آماده است.

می توانید این املت را با نان تست میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *