افراد دیابتی و دستور غذایی با جو دوسر

افراد دیابتی و دستور غذایی با جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

افراد دیابتی و دستور غذایی با جو دوسر:

بسیاری از افراد مبتلا به دیابت برای شروع فعالیت روزانه خود از جو دوسر یا بلغور جو دوسر استفاده می کنند. اما چرا جو دوسر؟

جو دوسر منبع بسیار خوبی از فیبرهای محلول است. جو دو سر به عنوان بخشی از یک صبحانه مناسب برای افراد دیابتی، گلوکز را کنترل و اشتها را برای یک صبحانه مقوی افزایش می دهد. میوه های فصلی یا میوه های یخ زده می توانند در تمام دستور العمل ها اضافه شوند.

جو دوسر با بادام و تمشک:

مواد مورد نیاز:

  • یک فنجان تمشک تازه
  • ۶ عدد بادام خرد شده
  • یک فنجان جو دوسر صبحانه
  • یک فنجان شیر

طرز تهیه:

ابتدا جو دوسر را تا حدودی بپزید، سپس تمشک و بادام ها را اضافه و خوب هم بزنید. اکنون با یک لیوان شیر یا شیر سویا صبحانه را میل کنید.

(این صبحانه حاوی: ۳۹۵ کالری و ۱۴ گرم فیبر می باشد)

جو دوسر با آجیل و موز:

مواد مورد نیاز:

  • یک عدد موز کوچک له شده
  • ۴ عدد گردو یا آجیل های دیگر (خرد شده)
  • یک فنجان جو دوسر صبحانه
  • یک فنجان شیر

طرز تهیه:

موز و آجیل ها را به جو دوسر پخته شده و گرم اضافه و هم بزنید. با یک لیوان شیر یا شیر سویا صبحانه را میل کنید.

(این صبحانه حاوی: ۳۷۷ کالری و ۷ گرم فیبر می باشد)

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *