اسکالوپ مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

سینه مرغ ………………………………….. ۱ عدد
قارچ …………………………………………. ۳ عدد
سس گوجه فرنگی ……………………….. ۱ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا …………………………………. ½  لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست ………………… ۲ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا ……………………………….. ½  لیوان
جعفری …………………………………… ۵ ساقه
آرد سفید ………………………………… ۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن ……………….. به مقدار لازم
روغن زیتون …………………………….. به مقدار لازم

نمک و فلفل …………………………… کمی

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ). مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. سینه های مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ های خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *