اسنک هلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
سینه مرغ بی استخوان ………..۲۰۰ گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی ……………………. ۲ عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز ………………………………. ۱ عدد متوسط
نان تست ……………………….. ۱۶ ورق
گوجه فرنگی ……………………. ۲ عدد متوسط ( برش حلقه ای خورده )
پنیر گودا ………………………… ۸ ورق
سیر ……………………………..۲ حبه ( رنده شده )
پنیر پیتزا ………………………… به مقدار لازم ( رنده شده )
نمک، فلفل، زردچوبه …………… به مقدار لازم

کره ……………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک هلندی:

در تابه ای مقداری روغن زیتون گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون  تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید. بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
طبق روشی که قبلا گفته شد، سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت ۳-۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولا با سس کچاپ سرو می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *