اسموتی های دوست با دیابتی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی های دوست با دیابتی ها

اسموتی تمشک آبی :
مواد لازم :
(تعداد ۱ نفر)
۳/۴ فنجان تمشک تازه یا یخ زده
۱/۲ موز متوسط
۱ کیلوگرم ماست یونانی
۱ قاشق غذا خوری تخم کتان
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف شود مخلوط کنید. بلافاصله بعد از آماده شدن مصرف شود.
اسموتی سبز ۱ :
مواد لازم :
(تعداد ۸-۱۰ نفر)
مشتی پُر از اسفناج
۳ قاچ خیار
۱/۲ ساقه کرفس
۱ قاشق غذا خوری دارچین ارگانیک
۲ عدد توت فرنگی یخ زده
۱ قاشق غذا خوری تخم کتان
۱/۲ فنجان تمشک آبی تازه یا یخ زده
۳ قاشق غذا خوری جو دو سر
۱ قاشق غذا خوری کاکائو
۱۷۰ گرم شیر سویا
دستورالعمل :
 تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف شود مخلوط کنید. بلافاصله بعد از آماده شدن مصرف شود.
اسموتی سبز ۲ :
مواد لازم :
(تعداد ۱ نفر)
۲ فنجان اسفناج
۱/۲ فنجان توت فرنگی
۱ قاشق چای خوری جو دو سر
۱ قاشق چای خوری دارچین ارگانیک
۱ قاشق غذا خوری تخم کتان
۲ قاشق غذا خوری آجیل
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که صاف شود مخلوط کنید. بلافاصله بعد از آماده شدن مصرف شود.
اسموتی سیب :
مواد لازم :
(تعداد ۱ نفر)
۱ فنجان آب
۱ عدد سیب متوسط قاچ شده
۱/۲ فنجان تمشک آبی تازه یا یخ زده
۲ قاشق غذا خوری تخم کتان
۱/۲ قاشق غذا خوری دارچین ارگانیک
۱/۴ فنجان ماست (اختیاری)
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه مخلوط کنید یا تا زمانی که به غلظت مورد پسند شما برسد.
اسموتی بادام :
مواد لازم :
(تعداد ۲ نفر)
۱/۲ – ۱ فنجان تمشک آبی تازه
۱/۲ فنجان ماست یونانی
۱/۴ فنجان بادام خرد شده
۲ قاشق چای خوری تخم کتان بو داده
۲ قاشق غذا خوری شیر سویا
۲ قاشق چای خوری عسل
۱ فنجان یخ
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به غلظت مورد پسند شما برسد مخلوط کنید.
اسموتی کره بادام زمینی :
مواد لازم :
(تعداد ۲ نفر)
۱ فنجان تمشک
۲ قاشق غذا خوری شیر سویا
۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی
۲ قاشق چای خوری عسل
۱ قاشق غذا خوری تخم کتان
۱ فنجان یخ
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به غلظت مورد پسند شما برسد مخلوط کنید.
اسموتی موز و توت فرنگی :
مواد لازم :
(تعداد ۲ نفر)
۱ فنجان توت فرنگی تازه
۱/۲ موز متوسط (قاچ شده)
۱ قاشق غذا خوری تخم کتان
۲ قاشق غذا خوری شیر سویا
۱ فنجان یخ
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به غلظت مورد پسند شما برسد مخلوط کنید.
اسموتی اسفناج :
مواد لازم :
(تعداد ۲ نفر)
۱ عدد سیب کوچک (قاچ شده)
۱ فنجان اسفناج
۱/۲ فنجان ماست یونانی
۱/۳ فنجان آب سیب یا پرتقال
۲ قاشق غذا خوری تحم کتان
۱ قاشق چای خوری عسل
۱ فنجان یخ
دستورالعمل :
تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به غلظت مورد پسند شما برسد مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *