ادویه های مفید برای دیابتی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

ادویه های مفید برای دیابتی ها

دیابت بیماری است که به ندرت قابل بهبود است و تنها می توان این بیماری را کنترل کرد. در صورت رعایت نکردن نکات تغذیه ای به تدریج بیماری وخیم تر می شود و به ارگان های بدن آسیب می رساند. از این رو کنترل این بیماری اهمیت زیادی دارد. برخی از ادویه ها برای کنترل این بیماری مفید است.
دارچین: به نقل از سایت «هلث نیوز»، این ادویه روند سوخت و ساز گلوکز را بهبود می بخشد. این ادویه حاوی ماده ای است که به سلول های بدن در جذب قند کمک می کند.
میخک: نسبت به دارچین دارای خاصیت ضدالتهابی بیشتری است در نتیجه برای کنترل دیابت مفید است.
فلفل قرمز: بیماری دیابت در نخستین مرحله روی روند گردش خون تاثیر می گذارد. گردش خون کند می شود و خون به قسمت های تحتانی بدن جریان پیدا می کند. در فلفل قرمز ماده ای وجود دارد که گردش خون را تقویت می کند.
مریم گلی: دیابت کنترل نشده به سلول های مغز آسیب می رساند و در نهایت باعث بیماری آلزایمر می شود. مریم گلی با ترمیم سلول های مغز با بیماری آلزایمر مقابله می کند.
زردچوبه: این ادویه گردش خون را تقویت و تعادل بدن را حفظ می کند. دیابت با ضعیف کردن سیستم ایمنی، روند درمان عفونت ها را کند می کند اما خاصیت ضدعفونی کننده و ضدالتهابی زردچوبه سیستم ایمنی را تقویت می کند.
سیر: این گیاه مفید برای قلب، قابلیت پمپاژ قلب را بالا می برد. به همین دلیل سیر برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *