آیا کینوا برای لاغری مناسب است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا کینوا برای لاغری مناسب است؟

در طول تمدن اینکا باستان، کینوا به طور گسترده در جنوب آمریکا کشت شده بود به ویژه در منطقه کوه های آند. بر خلاف بسیاری از غله ها کینوا غله ای است بسیار سودمند که سرشار از ویتامین و پروتئین است.بسیاری از مردم خواص متفاوت کینوا را می دانند اما آیا کینوا برای کاهش وزن نیز مناسب است؟

خوشبختانه بسیاری از مواد غذایی سالم معمولا برای کاهش وزن نیز مناسب هستند، زیرا مواد غذایی سالم سرشار از مواد مغذی هستند و مواد مغذی به روند کاهش وزن کمک می کند. مردم با هدف کاهش وزن باید همیشه در رژیم غذایی خود از مواد مغذی استفاده کنند. در اینجا به چند دلیل که چرا کینوا برای کاهش وزن خوب است اشاره می کنیم:

کم کالری

هر نوع مواد غذایی که کم کالری باشد و مواد مغذی بدن را تامین کند برای کاهش وزن مناسب می باشد. کینوا مثتثنی از این مورد نیست،یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) حاوی ۲۲۳ کالری است. که این میزان در چند وعده قابل استفاده خواهد بود زیرا همانند برنج دم می شود.

پروتئین بالا

کینوا پروتئین کامل است و ۹ آمینواسید ضروری را در خود دارد.یک پیمانه (۱۸۵ گرم) کینوا پخته شده حدود ۸ گرم پروتئین دارد. کسانی که از رژیم غذایی جهت کاهش وزن پیروی می کنند باید غذاهای غنی از پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانند زیرا این خاصیت احساس سیری و روند سوزاندن چربی را فراهم می کند.

پرک کینوا ۱۵۰ گرمی

غنی از کربوهیدرات های پیچیده

کینوا حاوی پروتئین بالایی است و اساساً جزو کربوهیدرات پیچیده می باشد. کربوهیدرات پیچیده به زمان بیشتری برای هضم نیاز دارد. کینوا قطعاً یک منبع عالی برای تامین انرژی است. در یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) ۳۹ گرم کربوهیدرات پیچیده وجود دارد. کربوهیدرات پیچیده کینوا باعث سیر ماندن طولانی مدت شده و قند خون را کاهش می دهد، از این رو کینوا از بهترین مواد غذایی برای لاغری است.

فیبر بالا

غذای غنی از فیبر در کاهش وزن نقش اساسی دارد. یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) حاوی ۵ گرم فیبر غذایی است. مصرف فیبر به اندازه کافی و روزانه در تنظیم فعالیت روده موثر است و از یبوست جلوگیری می کند.

منیزیم بالا

منیزیم در نگاه اول ممکن است نقش کلیدی در برنامه غذایی کاهش وزن نداشته باشد اما نقش کلیدی در تغذیه ایفا می کند.در درجه اول منیزیم به هضم بهتر، جذب و مصرف بهتر کربوهیدرات و پروتئین و چربی  نقش مهمی ایفا می کند. در درجه دوم منیزیم به  واکنش شیمیایی انسولین جهت شکستن قند بدن و تولید انرژی کمک می کند.

فقدان منیزیم می تواند باعث افزایش انسولین و قند خون شود و قند اضافی به صورت چربی ذخیره می شود و عامل افزایش وزن است.در آخر منیزیم به عنوان مانع، جهت ژن های چاقی عمل می کند. یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) حاوی ۱۱۸ میلی گرم منیزیم است.

فاقد گلوتن

غذاهای حاوی گلوتن برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند و یا به گلوتن حساسیت دارند گزینه مناسبی نیست و از همه مهمتر برنامه کاهش وزن را مختل می کند. کینوا به دلیل نداشتن گلوتن غذایی است بسیار مناسب هم از جهت کاهش وزن و هم برای افراد با شرایط خاص که به گلوتن حساسیت دارند.  

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

    1. با سلام. بله کینوا را می توانید مانند برنج دم کنید و یا همراه برنج میل کنید. این محصول را می توانید از سایت oabshop.ir یا به صورت حضوری از دفتر مرکزی واقع در خیابان میرزای شیرازی تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *