آووکادو و اضافه وزن

آووکادو و اضافه وزن

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوردن نصف یک عدد آووکادو در بین روز، افراد دچار اضافه‌وزن را به خوبی سیر کرده و جلوی اشتهای زیاد آن‌ها را می‌گیرد.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که اضافه‌وزن دارید و مدام ریزه‌خواری می‌کنید نتایج این پژوهش آمریکایی که در Nutrition Journal به چاپ رسیده است به دردتان می‌خورد.
بر اساس نتایج این پژوهش مصرف نصف آووکادو در ساعت ۱۲ ظهر باعث کنترل گرسنگی و همچنین کنترل میزان قند خون می‌شود.
یک عدد آووکادو حدود ۲۵۰ کالری و ۲۳ گرم چربی دارد. این چربی‌ها از نوع چربی‌های مفید یعنی اسیدهای چرب اشباع‌نشده‌ی مونو یا همان تک اشباع هستند. پوست این میوه ۷۲ درصد آب و همچنین نوعی قند ویژه دارد که می‌تواند به کنترل قند خون و وزن افراد کمک کند. باید بدانید که آووکادو همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است.
در این پژوهش تأثیر مصرف آووکادو روی میزان اشتها، قند خون و میزان ترشح انسولین بعد از غذا مورد بررسی قرار گرفت.
در این پژوهش ۲۶ داوطلب دارای اضافه‌وزن، ۱۶ زن و ۱۰ مرد که در سلامت کامل بودند شرکت کردند. میانگین سن شرکت‌کنندگان ۴۰ سال و شاخص توده‌ی بدنی‌شان حدود ۲۸٫۱ بود.
محققان مشاهده کردند که خوردن نصف آووکادوی تازه در وعده‌ی غذایی ظهر اشتهای افراد را در ۳ ساعت بعد از خوردن غذا به میزان ۴۰ درصد کاهش می‌دهد
همه‌ی شرکت‌کننده‌ها یک وعده‌ی صبحانه‌ی معمولی دریافت کردند و بعد از آن این ۳ وعده‌ی غذایی متفاوت به آن‌ها داده شد:
یعنی یک وعده‌ی استاندارد بدون آووکادو، یک وعده‌ی استاندارد که در آن آووکادو جای یک ماده‌ی غذایی دیگر را گرفته بود و یک وعده‌ی غذایی استاندارد به اضافه‌ی نصف آووکادو. هر شرکت‌کننده این سه وعده غذایی مختلف را امتحان کردند.
 محققان مشاهده کردند که خوردن نصف آووکادوی تازه در وعده‌ی غذایی ظهر اشتهای افراد را در ۳ ساعت بعد از خوردن غذا به میزان ۴۰ درصد کاهش می‌دهد اما این وضعیت در افرادی که آووکادو نخورده بودند مشاهده نشد. 
آووکادو سرشار از فیبر است که احساس سیری طولانی مدتی ایجاد کرده و باعث کنترل قند خون و میزان ترشح انسولین بعد از غذا می‌شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *