آماده کردن ژل تخم کتان بو داده در خانه 

مطلب را به اشتراک بگذارید

آماده کردن ژل تخم کتان بو داده در خانه

آماده کردن این ژل بسیار آسان است. مدت زمان آماده کردن آن ۵ دقیقه می باشد. این ژل را می توانید برای صورت و مو استفاده کنید و معجزه آن را شاهد باشید.

تنها موادی که لازم دارید: آب و تخم کتان.

طرز تهیه:

– ۲ قاشق غذا خوری تخم کتان را شب قبل در آب قرار دهید تا صبح بماند. این کار باعث می شود تا خاصیت ژله مانند آن افزایش یابد.
– آب تخم کتان را در قابلمه بریزید و روی شعله با حرارت بالا قرار دهید. اگر لازم باشد آب بیشتری اضافه کنید. (میزان آب بیشتر از دو فنجان نشود.)
– سپس تخم کتان خیس شده را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آب شروع به جوشیدن کند.
– هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت شعله را کم کنید و تخم کتان را مداوم هم بزنید.
– هنگامی که دانه های تخم کتان بر روی آب شناور ماندند مشاهده خواهید کرد که آب آن به صورت ژله شده است.
– شعله را خاموش کنید. بیش از این روی شعله نگه داشتن آن باعث می شود ژله سفت شود.
– محتوای قابلمه را از آب کش عبور دهید. سپس قابلمه و آب کش را سریعاً بشویید.
– ژل را می توانید در حالت ولرم یا سرد شده استفاده کنید.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

استفاده از این ژل برای موی سر:

این ماسک را روی موهای خود بمالید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید سپس بشویید.

با استفاده از شامپویی ملایم. می توانید از ژل تخم کتان به عنوان حالت دهنده استفاده کنید.

موهای خود را به حالت دلخواه درست کنید سپس ژل تخم کتان را روی موهای خود مالیده و بگذارید خشک شود.

(می توانید از سشوار برای خشک کردن آن استفاده کنید.) شما به راحتی می توانید ژل تخم کتان را روی موهای خود بگذارید بماند. بوی خاصی ندارد.

نگهداری ژل تخم کتان:

ژل تخم کتان طی دو هفته باید مصرف شود.

به شرطی که در ظرف با درب کیپ (مانع ورود هوا شود) و در یخچال نگهداری شود.

تخم کتان هایی که مصرف کرده اید را بشویید و به روش گفته شده نگهداری کنید تا در مصرف بعدی از آن ها استفاده کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *