آلبالو خشک و پسته با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

آلبالو خشک و پسته با کینوا :

مواد لازم :

کینوا ………………….. ۱ و سه چهارم فنجان

روغن زیتون ……… ۲ قاشق غذاخوری

موسیر خرد شده …………. ۳ قاشق غذاخوری

آب ………………………………. ۲ فنجان

نمک دریا …………………… یک دوم قاشق چایخوری

ابلیمو ……………………. ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ……………. یک چهارم قاشق غذاخوری

پسته بو داده خرد شده ……………. یک دوم فنجان

گیلاس خرد شده ……………………. یک دوم فنجان

نعناع خرد شده …………………….. یک چهارم فنجان

جعفری خرد شده ……………….. یک چهارم فنجان

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم با اضافه کردن ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون، کینوا و آب را به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که آب کاملا جذب شود کینوا را بپزید. سپس موسیر را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا ترکیب کینوا خنک شود. ۲ قاشق غذاخوری، آبلیمو و فلفل را به ترکیب کینوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر پسته و گیلاس را اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *