آرد جو دوسر ۲۰۰ گرم

آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

آرد جو دوسر چیست؟

فواید جو دوسر پرک چیست؟

در مورد فواید آرد جو دوسر در این مطلب به شما خواهیم گفت.

با ما تا آخر مطلب همراه باشید.

آرد جو دوسر OAB

از آسیاب کردن دانه کامل جو، آرد جو دوسر (Oat Flour) بدست می آید.

آرد-جو-دوسر-OAB

خواص جو دوسر

جو دوسر غله ای است رژیمی، با فیبر بالا و حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و املاح معدنی .

خواص آرد جو دو سر برای پوست

انواع ویتامینها، الیستاسین، ویتامین E ، کلاژن و آهن موجود در این غله مانع پیری و چین و چروک پوست می گردند. از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و فرایند پیری را به تعویق می اندازند. ویتامین E موجود در این غله در التیام مشکلات پوستی مفید بوده و سبب شادابی و جوانی پوست می گردد.

آرد جو دوسر را می توانید از مغازه ها تهیه کنید یا با خرید جو دو سر، آن را براحتی در منزل خرد کنید، تا به خوبی پودر شود. اگر به گلوتن حساسیت دارید، سعی کنید برچسب غذایی را مطالعه کنید و آرد فاقد گلوتن را خریداری کنید.

از این آرد می توانید در تهیه انواع غداها از جمله کتلت، دلمه، خورشت ها و سوپ های لذیذ استفاده کنید. همچنین در تهیه انواع معجون، دسر، کیک و شیرینی استفاده کنید. می توانید در ماست یا انواع پوره میوه ریخته و میل نمائید.

آرد جو دوسر، حاوی فیبر بالا، آهن، کلسیم، گروه ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی بدون نمک و شکر می باشد.

 شما می توانید لذیذترین حلوا را با استفاده از این آرد تهیه فرمایید. نحوه تهیه این حلوا هیچ تفاوتی با تهیه حلوا با آرد گندم ندارد. 

 


نان با آرد جو دوسر 

مواد لازم :

آرد جو دوسر : ۸۰۰ گرم (۳۰۴۰ کالری)
سبوس جو دوسر : ۲۰۰ گرم (۴۹۲ کالری)
خمیر مایه : ۲۰ گرم (۶۵ کالری)
زرد چوبه (به دلخواه جهت خوشرنگ شدن) : ۱۰ گرم (۳۵ کالری)
آب : ۱ لیتر (۰ کالری)

طرز تهیه نان با آرد جو دوسر

 

 کلیه مواد را به جز آب ، در ظرفی با هم مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کنید و خمیر را به خوبی به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ورز دهید.

 ظرف را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را با کیسه ای بپوشانید و کنار بگذارید.

 خمیر می بایست نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم، به عنوان مثال کنار شوفاژ (به دور از حرارت مستقیم) بماند که این عمل، در واقع، استراحت اول خمیر است.

 سپس فر را روشن کنید و در دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید و خمیر ها را با دست به شکل گلوله های دویست گرمی در بیاورید. بر روی سینی که از قبل چرب شده قرار دهید و به قطر ۱ سانتی متر به اشکال دلخواه پهن کنید.

 پس از آنکه خمیر ها را در سینی چیدیم، به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم بماند. و روی آن را نیز می پوشانیم که به این عمل، استراحت دوم خمیر می گویند. طی این ۱۵ دقیقه نیز فر به خوبی گرم شده و می توانید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید تا نیم ساعت نان بپزد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *