آرتروز و گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

توصیف بیماری آرتروز در دارندگان گروه خون B به سادگی توصیف آن در دارندگان گروه خون O و A نیست. دارندگان گروه خون B نسبت به آرتروز ها و التهاب های بسیار شدید مصون هستند. از آنجا که دارندگان گروه خون B و AB دارای آنتی ژن B هستند، حساسیت خاصی نسبت به گالکتین ها دارند. 

گالکتین ها در گوشت حیوانات و به میزان بسیار زیادی در گوشت مرغ یافت می شوند به همین دلیل می بایست دارندگان گروه خون B و AB از مصرف گوشت مرغ پرهیز نمایند.

دارندگان گروه خون B نسبت به بیماری های خود ایمنی که در نتیجه رشد آرام ویروس ها و عفونت ها پیش می آید آسیب پذیر هستند. این بیماری ها شامل رماتیسم مفصلی، لوپوس و اسکلرودرمی هستند. برای مثال عفونت های مجرای ادراری که دارندگان گروه خون B نسبت به آن بسیار آسیب پذیر هستند باعث تحریک بیماری های التهابی می شود. به طور ساده تر می توان گفت هنگامی که سیستم ایمنی بدن فعال شده تا با عفونتی مبارزه کند معمولاً کارکرد بیش از حد آن منجر به بروز التهاب می گردد.

دارندگان گروه خون B می توانند دچار التهاب های قلبی مثل رماتیسم قلبی شوند. در دارندگان گروه خون B در صورت داشتن التهاب حاد، میزان فاکتور VIII در صورت داشتن التهاب حاد، میزان فاکتور VIII امل مهمی در لختگی خون بالا می رود. 

در مجموع، دارندگان گروه خون B نسبت به لکتین های موجود در بعضی از غذا ها مانند گندم و ذرت حساس هستند. لکتین ها باعث کار کرد بیش از حد سیستم ایمنی بدن شده و منجر به بیماری های خود ایمنی می شوند. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *