آبدوغ خیار

مطلب را به اشتراک بگذارید

آبدوغ خیار

مواد لازم:

  • ۴ عدد خیار
  • ۳۰۰ گرم جو دوسر پرک صبحانه
  • ۲۵۰ گرم کشمش
  • ۱۰۰ گرم گردو خرد شده
  • ۵۰۰ گرم ماست
  • ۱/۵ لیتر کفیر
  • سبزی خوردن خرد شده (به میزان دلخواه)
  • یک قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • نمک دریا (به میزان دلخواه)

طرز تهیه:

همه مواد فوق را در ظرفی مخلوط کرده و نوش جان فرمایید.

  • جودوسر بهترین جایگزین نان در تهیه این غذای خوشمزه است.
  • چهار ساعت قبل از تهیه آبدوغ، برای طعم بهتر، پس از شستن کشمش کفیر را بر روی کشمش ریخته و بگذارید بماند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *