آبدوغ خیار
مواد لازم:
- ۴ عدد خیار
- ۳۰۰ گرم جو دوسر پرک صبحانه
- ۲۵۰ گرم کشمش
- ۱۰۰ گرم گردو خرد شده
- ۵۰۰ گرم ماست
- ۱/۵ لیتر کفیر
- سبزی خوردن خرد شده (به میزان دلخواه)
- یک قاشق غذاخوری نعناع خشک
- نمک دریا (به میزان دلخواه)
طرز تهیه:
همه مواد فوق را در ظرفی مخلوط کرده و نوش جان فرمایید.
- جودوسر بهترین جایگزین نان در تهیه این غذای خوشمزه است.
- چهار ساعت قبل از تهیه آبدوغ، برای طعم بهتر، پس از شستن کشمش کفیر را بر روی کشمش ریخته و بگذارید بماند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.