کیک فنجانی سبوس جو دو سر با موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • دو و نیم فنجان آرد جو دوسر
  • ۲ فنجان سبوس جو دوسر
  • ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • یک قاشق وانیل (به میزان دلخواه)
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۳ عدد موز
  • نصف فنجان تکه های شکلات

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک ظرف جداگانه سبوس جو دوسر، آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر وانیل، روغن زیتون و تخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط کنید. سپس محتوای هر دو ظرف را با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید تکه های شکلات را نیز به مخلوط حاصل اضافه کنید. در نهایت محتوا را درون کاغذهای مخصوص کیک فنجانی بریزید و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید. کیک شما آماده سرو می باشد. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

4 پاسخ

    1. سلام، ممنون از کامنت شما

      اشتباه تایپی بود
      یک قاشق وانیل ( به میزان دلخواه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *