021-88343490

کیک فنجانی دارچینی با سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • 2 عدد تخم مرغ
  • نصف کره ذوب شده در دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم فنجان سبوس جو دو سر
  • 3/4 فنجان آرد جو دو سر
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چاخوری دارچین
  • نصف فنجان شیر
  • دانه کنجد (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای 120 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس سینی فر را با کره یا روغن چرب کنید. در یک ظرف بزرگ تخم مرغ ها را به مدت 1-2 دقیقه به خوبی با میکسر هم بزنید. کره، عصاره وانیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس در ظرف دیگری مابقی مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن شیر را اضافه کنید. مخلوط حاصل را در قالب های کیک فنجانی بریزید و در فر قرار دهید. به مدت 17-20 دقیقه بپزید. اکنون کیک های شما آماده سرو می باشند. نوش جان!

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *