کتلت کینوا پرک مخصوص گیاه خواران

مطلب را به اشتراک بگذارید

کتلت کینوا پرک مخصوص گیاه خواران :

 

مواد لازم :

موسیر …. ۲ عدد

سیر …. ۲ حبه

نخود پخته شده …. ۱ پیمانه

کینوا پخته شده … یک ونیم پیمانه

کینوا پرک … یک چهارم پیمانه

نمک دریا و فلفل … به میزان دلخواه

آب … ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. موسیر و سیر را داخل دستگاه چند کاره ریخته و اجازه دهید تا خرد شوند سپس نخود، کینوا پرک پخته شده را به آن اضافه کنید، در این مرحله لازم نیست تا مواد کاملا مخلوط شوند، تنها ۱ الی ۲ دقیقه کافی است در آخر آب و ادویه جات را داخل دستگاه ریخته تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و بعد داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا سرد شود. کتلت ها را بر روی سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشته سپس کتلت ها را برگردانده ۵ دقیقه دیگر نیز داخل فر اجازه دهید بپزد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *