کالزونه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :  

مخمر ……………………………….. ۷ گرم
شکر ………………………………… نصف قاشق چایخوری
آب ولرم …………………………….. ۱۸۰ میلی لیتر
آرد سفید…………………………… ۳۰۰ گرم
شیر …………………………………. یک قاشق غذاخوری 
روغن زیتون ………………………… ۲ قاشق غذاخوری 
سوسیس یا کالباس ……………… ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده ……………………… یک عدد متوسط 
سیر خرد شده …………………….. یک حبه 
ریحان خرد شده …………………… یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده ………………. یک قاشق غذاخوری 
زیتون خرد شده ……………………. ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر موزارلا …………………………. ۱۰۰ گرم

نمک ……………………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود.

مخمر، شکر و آب ولرم را داخل یک ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مکانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را پهن می کنیم، دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد کالزونه پر کرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم. سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می کنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می کنیم. در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و یا با چاقو برش هاى کوچکى روى سطح دهید و سپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *