کالری غلات

کالری غلات

مطلب را به اشتراک بگذارید

کالری غلات

 

غلات

                 نوع

میزان کالری نوع

میزان کالری

سبوس جو دو سر
پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۸۰ سبوس جو دو سر
خام
(۱۰۰ گرم)

۲۴۶

 سبوس برنج
خام
(۱۰۰ گرم)

۳۶۰ سبوس گندم
خام
(۱۰۰ گرم)

۲۲۰

برنج قهوه ای
پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۱۱۲ برنج قهوه ای
خام
(۱۰۰ گرم)

۳۶۲

برنج سفید
پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۱۳۰ برنج سفید
خام
(۱۰۰ گرم)

۳۳۳

گندم سبوس دار
پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۱۲۴ گندم سیاه
(۱۰۰ گرم)

۳۴۳

ماکارونی
پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۱۶۰ ماکارونی
خام
(۱۰۰ گرم)
۳۷۱

جوخام
(۱۰۰ گرم)

۳۵۲ جو پخته شده
(۱۰۰ گرم)

۱۲۵

جو دو سر پرک خام
(۱۰۰ گرم)

۳۸۰ آرد گندم
(۱۰۰ گرم)

۳۳۰

آرد برنج سفید
(۱۰۰ گرم)

۳۶۶ آرد ذرت
(۱۰۰ گرم)

۳۶۵

آرد جو
(۱۰۰ گرم)

۳۵۳ آرد سویا
کم چرب
(۱۰۰ گرم)

۳۷۲

آرد جو دو سر
(۱۰۰ گرم)

۴۰۰ آرد گلوتن
(۱۰۰ گرم)

۳۸۹

نان بدون گلوتن خانگی
(۱۰۰ گرم)

۳۵۷ نان گندم
(۱۰۰ گرم)

۲۷۰

نان چاودار
(۱۰۰ گرم)

۲۵۸ نان جو
(۱۰۰ گرم)

۲۴۰

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *