تحقیقات انجام شده در استرالیا نشان داد نوشیدن یک فنجان چای سبز یا قهوه در ساعات اولیه صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش میدهد. در حقیقت مشخص شد افزایش مصرف کافئین میتواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد. کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک می کند.
بر اساس یافتههای این تحقیق چهار فنجان قهوه یا چای سبز میتواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد. حدود ۷۰ درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت هستند، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز می باشند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع ۳۰ درصدی دارد.