پلو بلغور

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‎ 
بلغور جو دوسر ……………………. ‏‎ ۱٫۵‎‏ ‏‎ ‎پیمانه‎ 
گوجه فرنگی ……………………… ۲ عدد ‏‎ 
پیاز ………………………………… ۱‏‎ ‎عدد ‏‎ 
رب گوجه‌فرنگی …………………… ۱ قاشق غذاخوری‎ 
آب یا آب گوشت ………………….. دو و نیم پیمانه ‏‎ 
کره ………………………………… ۵۰ گرم ‏‎ 
نمک و فلفل سیاه …………….. به مقدار لازم
‎ 
طرز تهیه :‏
‎ 
‎ 

کره را درون قابلمه متوسطی با حرارت ملایم آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. رب را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه ‏تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ریز شده، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. پس از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد بلغور جو دوسر را همراه با آب گوشت ‏درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید پخته شوند تا آب بلغور کشیده شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را دم کنید‎.  ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

  1. سلام. اگه گوجه فرنگی برای گروه خونی a و b مضر هست پس چی استفاده کنن؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *