ویژگی های افراد دارنده گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

شما‎ ‎قدرت‎ ‎ژنتیکی‎ ‎ویژه‎ ‎ای‎ ‎در‎ ‎سازگاری‎ ‎‎با‎ ‎هر‎ ‎وضعیت‎ ‎و‎ ‎تغییری‎ ‎را‎ ‎دارید. برعکس‎ ‎دارندگان‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏O‏ و ‏A‏ که‎ ‎دردو‎ ‎قطب‎ ‎مخالف‎ ‎زنجیره‎ ‎های‎ ‎غذایی‎ ‎قرار گرفته‎ ‎اند،‎ ‎شما‎ ‎در‎ ‎بین‎ ‎این‎ ‎دو‎ ‎گروه‎ ‎قرار‎ ‎داشته‎ ‎و‎ ‎نیازمند‎ ‎به‎ ‎برقراری‎ ‎تعادل‎ ‎در مصرف‎ ‎غذاهای‎ ‎حیوانی‎ ‎و‎ ‎گیاهی‎ ‎هستید‎. ‎به‎ ‎همین‎ ‎دلیل‎ ‎برقراری‎ ‎این‎ ‎تعادل‎ ‎بسیار دشوار‎ ‎بوده‎ ‎و‎ ‎افراد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏B‏ می‎ ‎توانند‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎تغییرات‎ ‎این‎ ‎تعادل بسیار‎ ‎آسیب‎ ‎پذیر‎ ‎باشند‎.‎
مهمترین‎ ‎مانع‎ ‎رسیدن‎ ‎به‎ ‎سلامت‎ ‎برای‎ ‎افراد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏B‏ ترشح‎ ‎میزان بسیار‎ ‎بالای‎ ‎کورتیزول‎ ‎در‎ ‎مواقع‎ ‎استرس‎ ‎می‎ ‎باشد،‎ ‎همچنین‎ ‎حساسیت‎ ‎لکتین‎ ‎های مضرّ‎ ‎برای‎ ‎افراد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏B‏ می‎ ‎تواند‎ ‎منجر‎ ‎به‎ ‎بیماری‎ ‎های‎ ‎التهابی‎ ‎و‎ ‎ابتلاء به‎ ‎سندرم ‏X‏ در‎ ‎این‎ ‎گروه‎ ‎گردد‎. ‎التهاب،‎ ‎ریسک‎ ‎بالای‎ ‎سندرم ‏X‏ شد‎ ‎سریع‎ ‎،ویروس‎ ‎ها،‎ ‎نقرس،‎ ‎و‎ ‎آسیب‎ ‎پذیری‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎بیماری‎ ‎های‎ ‎خود‎ ‎ایمنی‎.‎
به‎ ‎نظر‎ ‎من‎ ‎اگر‎ ‎فرد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏B‏ براساس‎ ‎گروه‎ ‎خون‎ ‎خود‎ ‎تغذیه‎ ‎و زندگی‎ ‎سالمی‎ ‎داشته‎ ‎باشد،‎ ‎در‎ ‎ریسک‎ ‎کمتری‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎ابتلاء‎ ‎به‎ ‎بیماری‎ ‎ها‎ ‎قرار گرفته‎ ‎و‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎سایر‎ ‎گروه‎ ‎های‎ ‎خونی‎ ‎تعادل‎ ‎بهتری‎ ‎بین‎ ‎جسم‎ ‎و‎ ‎فکر‎ ‎خویش برقرار‎ ‎خواهد‎ ‎نمود‎.‎

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *