منیزیم چیست و در چه موادی یافت می شود؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

منیزیم یکی از هفت ماکرومینرال‌هاست که برای سلامتی بدن لازم و ضروری‌اند. بدن انسان تقریبا حاوی ۲۰ الی ۲۸ میلی گرم از منیزیم است. بیش از ۵۰ درصد منیزیم در سیستم اسکلت بدن ذخیره شده و بقیه آن در ماهیچه‌ها، بافت‌های نرم و مایعات بدن یافت می‌شود. منیزیم نقش بسیار مهمی در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بازی می‌کند. منیزیم در انتقال و فعالیت عصبی و آرامش عضلات نقش دارد. کمبود منیزیم، به ویژه در جمعیت مسن‌تر رایج است و بامقاومت به انسولین، سندروم متابولیک، بیماری عروق کرونر قلبی و پوکی استخوان مرتبط می‌باشد.
غذاهای غنی از منیزیم:
منابع عالی منیزیم شامل آجیل‌ها و دانه ها، سبزیجاتی با برگ سبز تیره و غلات کامل مانند جو دوسر و سبوس‌ آن است. منیزیم همچنین به برخی از غلات صبحانه و مواد غذایی دیگر افزوده می‌شود.
دانه تخم آفتابگردان
بادام
دانه کنجد
اسفناج
بادام زمینی
غلات
شیر سویا
لوبیای سیاه
جوی دوسر
کلم بروکلی
کره بادام زمینی
میگو
برنج قهوه‌ای
لوبیا
شیر گاو
موز
کلیه مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید. بدین منظور می توانید کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید را تهیه نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *