معجون جو دو سر با آب آناناس و گریپ فروت

مطلب را به اشتراک بگذارید

معجون جو دو سر با آب آناناس و گریپ فروت

مواد لازم:
جو دوسر پرک یا سبوس جو دوسر …………….. نصف لیوان : ۱۰۰ گرم
(جو دوسر پرک خردشده : ۳۷۹ کالری  ، سبوس جو دوسر : ۲۴۶ کالری)
ماست کم چرب ………………….. نصف لیوان : ۱۰۰ گرم (۶۳ کالری)
آب گریپ فروت ………………. نصف لیوان: ۱۰۰ میلی لیتر (۴۱ کالری)
آب آناناس ………………….. نصف لیوان : ۱۰۰ میلی لیتر (۲۸ کالری)
آب یا شیر سویا …………………………. نصف لیوان : ۱۰۰ میلی لیتر
(شیر سویا : ۱۱۴ کالری)
موز …………………………….. ۲ عدد متوسط (۲۱۰ کالری)
یخ ………………………………….. ۱ تکه
پودر وانیل ……………………. نصف قاشق مرباخوری (۶ کالری)
طرز تهیه:
کلیه مواد فوق را در مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط کنید و سپس میل فرمایید.
این معجون، صبحانه ای کامل و غنی از ویتامین و فیبر است که در طول روز شما را سیر و پر انرژی نگه خواهد داشت و به شدت از چاقی کاسته، کلسترول خون را کم می کند و مناسب افرادی است که می خواهند لاغر شوند. دوستان توجه فرمایید که به دلخواه می توانید از میوه های مورد علاقه خود که مناسب گروه خونتان می باشد استفاده کنید.
توجه: موز برای دارندگان گروه خون A  و AB مضر است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *