مزایای زردچوبه برای درمان سرطان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مزایای زردچوبه برای درمان سرطان

زردچوبه یک ادویه زرد رنگ مایل به نارنجی است که گیــاه آن به صورت بومی در هند و اندونزی کشت می شود. زردچوبه از مزایای آشپزی و درمانـی زیادی برخوردار اسـت.

امروزه زردچوبه به دلیل خواص ضد التهابی قوی در درمان بسیاری از بیماری ها مانــنـد دندان درد، درد قفسه سینه، عفونت ادراری، فـتـق، زردی، اختلات قاعدگی، کبودی، خونریزی، کولیک و پیشگیری و درمان سرطان نقش بسزایی دارد.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

کورکومین ضد سرطان:

کـورکـومـیـن مـوجـود در زردچـوبـه بـه علت خــواص ضـد التهابی و آنتی اکـســیدانـی برای جـلو گیـری از چندین نـوع سرطان از جملــه ســرطان پسـتان، ریـه، معده، کبد، روده نقش مهمی دارد. و از توسـعـه و جهـش سـلول هـای ســرطانــی در بدن جلو گیری می کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *