فواید گوگرد برای بدن، علائم کمبود آن و منابع آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

پس از کلسیم و فسفر، گوگرد سومین ماده معدنی مهم در بدن است. 
گوگرد به دست آمده از رژیم غذایی روزانه، موجب  تشکیل پروتئین در عضلات، پوست و مو ها می شود. 
بدن دو اسید آمینه حاوی گوگرد در مواد غذایی، متیونین و سیستئین، را پردازش می کند. 
از آنجا که این اسیدهای آمینه به طور معمول در بدن ذخیره نمی شوند، مصرف بیش از حد آن ها باعث ایجاد ترکیبات در ادرار می شود، که می تواند بوی بدی  به ادرار دهد. غذاهای غنی از گوگرد همچنین می توانند باعث مشکلات معده، مانند نفخ شکم، شوند.
قرار گرفتن در معرض آفتاب نیز می تواند سطح گوگرد در بدن را افزایش دهد.
فواید گوگرد
– موجب بهبود حمل و نقل هورمون ها، مانند انسولین، می شود. در نتیجه از افزایش قند خون جلوگیری می کند.

– گوگرد موجب  حفظ خاصیت ارتجاعی پوست می شود.
– گوگرد به تولید یک آنتی اکسیدان مهم در بدن، به نام گلوتاتیون، که از آسیب به سلول ها محافظت می کند، کمک می کند.
منابع غذایی حاوی گوگرد
گوگرد از منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز و سفید، بوقلمون و ماهی، و سبزیجات، میوه ها، حبوبات و شیر بدست می آید. 

سبزیجاتی مانند کلم، کلم بروکلی، پیاز، گل کلم، مارچوبه  و سیر نیز حاوی مقدار زیادی گوگرد هستند.
تخم مرغ یکی دیگر از منابع اصلی گوگرد است.          
دقت کنید که همه ی این مواد غذایی را بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید. 
گوشت برای دارندگان گروه های خونی A و AB مضر است.
افرادی که از رژیم غذایی گیاهخواری پیروی می کنند، باید از مواد غذایی جایگزین استفاده کنند. 
کمبود گوگرد
کمبود گوگرد می تواند مشکلاتی برای سلامت بدن ایجاد کند.

– بدون گوگرد کافی، ممکن است درد مفاصل را تجربه کنید.
– کمبود گوگرد در بدن می تواند باعث تشدید مشکلاتی از قبیل آکنه، ورم مفاصل، شکنندگی ناخن و مو، تشنج، افسردگی، چاقی، بیماری های قلبی، آلزایمر، خستگی مزمن  و مسائل گوارشی شود.
– بدون گوگرد کافی، سلول ها نمی توانند عملکرد مناسبی داشته باشند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *