فرنی کلاسیک با جو دوسر
مواد لازم:
- ۸ قاشق چایخوری جو دوسر پرک خرد (معادل ۸۰ گرم)
- ۵۰۰ میلی لیتر شیر کامل یا کم چرب یا آب
- نمک دریا یددار به مقدار لازم
- ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه:
جو دوسر پرک، مایعات و نمک دریا را با یکدیگر بجوشانید و بعد از روی اجاق برداشته و درب ظرف را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بگذارید. سپس فرنی به دست آمده را در یک ظرف ریخته و روی آن را شکر قهوه ای بریزید و میل نمایید. نوش جان!
نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:
- جو دوسر پرک برای هر چهار گروه خونی بسیار سودمند است.
- افراد با گروه خونی A بهتر است از شیر بز یا شیر سویا به جای شیر گاو استفاده کنند.
- بیماران دیابتی می توانند به جای شکر قهوه ای از کرنبری یا انجیر خشک استفاده کنند.
ارزش غذایی تهیه شده با شیر کم چرب:
۳۱۵ کیلوکالری، ۱۳/۷ گرم پروتئین،۶/۸ گرم چربی، ۴۷/۵ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.