غذای مناسب هفتگی دیابتی های گروه خونی O

مطلب را به اشتراک بگذارید

شنبه 

صبحانه: سه قاشق غذاخوری جو دوسر پرک و نصف موز را در یک لیوان آب مخلوط کرده و میل بفرمایید.

نکته: بنا به نیاز خود، میزان این مواد را کاهش یا افزایش دهید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد بادام، یک عدد گریپ فروت یا انبه، یک لیوان چای سبز جینسینگی 

ناهار: کباب تهیه شده از گوشت گوساله یا گوسفند (بدون چربی)، برنج ترجیحاً برنج قهوه ای یا پلو بلغور جو دوسر پرک به میزان کم (دو قاشق سبوس جو دو سر یا جو دو سر به آن اضافه نمایید)، سالاد شامل اسفناج، بروکلی، هویج، پیاز، گوجه فرنگی و کدو سبز همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه. به دلخواه هر کدام از مواد سالاد را که باب میل شما نمی باشد ، می توانید حذف کنید.
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

عصرانه: چند برش آناناس تازه یا یک عدد سیب، چای سبز زنجبیلی

شام: سوپ جو دوسر که در آن از سبزیجات تازه مانند اسفناج و برگ چغندر و گشنیز و جعفری و شوید و آب لیمو ترش تازه و یا آب گریپ فروت استفاده شده باشد (به سوپ های رژیمی مراجعه نمایید.)

یکشنبه 

صبحانه: باقالا پخته شده با یک قاشق جو دوسر به همراه یک میوه مانند سیب. در صورت نیاز می توانید یک تخم مرغ پخته شده را نیز میل کنید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، مقدار کمی بادام، یک لیوان چای سبز زنجبیلی

ناهار: سبزی پلو، ترجیحاً با برنج قهوه ای یا پلو بلغور جو دوسر پرک، به مقدار کم همراه با کمی سبوس جو دوسر یا جو دوسر و در سبزی پلو حتماً از شنبلیله استفاده شده باشد به همراه ماهیچه گوسفند یا گوساله، سالاد شامل کاهو، کدو سبز، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز و مقدار کمی فلفل تند همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر و سبوس آن نیست.)

عصرانه : آلو یا آناناس یا انار یا هلو، چای سبز جینسینگی 

شام: سوپ جو دوسر همراه با هویج، پیاز، روغن زیتون، سبزیجات تازه مانند برگ چغندر، جعفری، گشنیز (به قسمت سوپ ها مراجعه نمایید و بهتر است از ترکیب سبزیجات استفاده نمایید.)

دوشنبه 

صبحانه: املت جو دوسر با اسفناج (۵۰ گرم اسفناج تازه را بخار پز کنید، و تخم مرغ با دو قاشق جو دو سر را به آن اضافه کنید، سپس یک قاشق روغن زیتون در قابلمه ریخته و سپس مخلوط اسفناج و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه املت شما آماده خواهد شد.) در صورت تمایل می توانید چند برش آناناس میل نمایید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد کشمش، ده عدد فندق، چای سبز جینسینگی

ناهار: مقدار کمی برنج ترجیحاً برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک، و یا برنج سفید پخته شده با بلغور جو دوسر پرک، به مقدار کم، همراه با ماهی حلوا، سرخو یا قزل آلا، سالاد شامل در بروکلی، کاهو، پیاز، روغن زیتون و لیمو ترش تازه 
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

عصرانه: میوه تازه مانند یک عدد آلو یا هلو یا خرمالو، یک لیوان چای سبز زنجبیلی

شام: باقالی زرد یا سبز پخته شده، یک قاشق سبوس جو دوسر یا پرک جو دوسر، کمی سالاد تهیه شده از بروکلی، کدو سبز و لیمو ترش تازه و مقدار کمی روغن زیتون.

 سه شنبه 

صبحانه: یک سوم لیوان جو دوسر، یک سوم لیوان انبه (می توانید موز هم استفاده نمایید)، یک سوم لیوان آب مخلوط نمایید. در صورت نیاز می توانید یک تخم مرغ پخته شده را نیز میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، مقدار کمی فندق، چای سبز زنجبیلی

ناهار: خورش لوبیا سبز با گوشت گوسفند، برنج (ترجیحاً برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک) به میزان کم و دو قاشق سبوس جو دوسر، سالاد شامل بروکلی، گوجه فرنگی، کاهو، پیاز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و یک قاشق جو دوسر پرک.
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

عصرانه: یک عدد موز یا هلو یا شلیل یا گیلاس یا اناناس، یک لیوان چای سبز جینسینگی

شام : سوپ جو دوسر همراه با اسفناج، برگ چغندر تازه، جعفری و گشنیز و آب لیمو ترش تازه (به دلخواه هر کدام از سبزیجات را می توانید کم کنید.)

چهارشنبه

صبحانه: یک عدد تخم مرغ آبپز شده، یک عدد سیب، مقدار کمی باقالا زرد پخته شده، یک قاشق سبوس جو دوسر یا جو دوسر پرک.

میان عده قبل از ظهر: دو عدد گردو، مقدار کمی بادام، چای سبز جینسینگی

ناهار: اسفناج پلو، ترجیحاً با برنج قهوه ای و یا با پلو بلغور جو دوسر پرک، به مقدار کم، با ماهیچه پخته شده گوسفند، سالاد کاهو همراه کدو سبز، پیاز، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

عصرانه: خربزه یا شلیل یا آناناس به مقدار کم، چای سبز زنجبیلی

شام : سالاد شامل بروکلی، گوجه فرنگی، برگ چغندر، کدو سبز، نخود سبز پخته شده، سبوس جو دوسر یا جو دوسر پرک، روغن زیتون یا روغن هسته انگور، آب لیمو ترش تازه یا آب گریپ فروت

پنج شنبه

صبحانه: جو دوسر، موز یا انبه یا آناناس را در یک لیوان با آب مخلوط کرده و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، کمی بادام، ده کشمش و چای سبز زنجبیلی

ناهار: جوجه کباب، برنج، ترجیحاً برنج قهوه ای یا بلغور پلو جو دوسر پرک، به میزان کم، سالاد کاهو، گوجه فرنگی، کدو سبز، هویج رنده شده، یک قاشق سبوس جو دوسر یا جو دوسر پرک، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه 
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر پرک یا سبوس آن نیست.)

عصرانه: یک میوه به مقدار کم، مثل هندوانه یا خربز، یک لیوان چای سبز جینسینگی 

شام: خوراک تهیه شده از لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و دو قاشق جو دوسر پرک.

جمعه

صبحانه: املت جو دوسر با جعفری و گشنیز (یک عدد تخم مرغ، ۵۰ گرم جعفری، گشنیز تازه همراه ۲ قاشق جو دو سر، یک قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مخلوط بدست آورده را در تابه ریخته، به مدت ۱۰ دقیقه پخته و میل فرمائید.)

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، مقدار کمی فندق، چای سبز جینسینگی

ناهار: آبگوشت با گوشت گوسفند (بدون سیب زمینی) شامل نخود و  لوبیا سفید. برای تهیه تیلیت به جای نان از جو دو سر مخصوص صبحانه استفاده نمایید. این غذا را همراه سبزی تازه میل نمایید.

عصرانه: یک میوه بر اساس گروه خون و چای زنجبیلی

شام: سالاد شامل سبوس جو دوسر، نخود فرنگی پخته شده، بروکلی آبپز، یک قاشق روغن زیتون، کمی پودر زنجبیل و آب لیمو ترش تازه

توجه:

حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
کتاب مبارزه با دیابت بر اساس علم گروه خون را مطالعه کنید.
از گوشت قرمز بدون چربی و غذاهای دریایی بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید.
بهترین روغن برای افراد دیابتی روغن زیتون می باشد.
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
بهترین غله برای افراد دیابتی جو دو سر و سبوس جو دو سر می باشد.
در قسمت کالری وارد شوید.
به اندازه ی کافی آب بنوشید.
توجه داشته باشید، میزان مصرف غذایی را بر اساس فعالیت خود تنظیم نمایید که بیش از مقدار نیاز بدن، و یا کمتر از مقدار مورد نیاز بدن، کالری مصرف نکنید.
اگر احساس کمبود کلسیم می کنید، از لوبیا سبز تازه، اسفناج، کلم بروکلی و لیمو ترش تازه استفاده کنید.
در حد توان خود روزانه نیم ساعت ورزش کنید. ورزش موجب جذب کلسیم می شود.
با مصرف لوبیا سبز تازه، اسفناج، کلم بروکلی، لیمو ترش تازه همراه با ورزش، کمبود کلسیم جبران می شود. 
به قسمت آشپزی رژیمی وارد شوید، و از هر غذایی که استفاده می کنید، از میزان کالری آن آگاه باشید.
اثر اعجاب انگیز این رژیم را خواهید دید و لطفاً قند خون خود را تست فرمایید.

به امید سلامتی تمام مردم جهان

 پلو بلغور جو دوسر:

یکی از غذا های بسیار مفید برای افرادی که دارای دیابت یا یبوست هستند و برای هر چهار گروه خونی OABAB بسیار سودمند است و حتی افرادی که تمایل به غذای سلامتی دارند ، ترکیب برنج و بلغور جو دوسر و روغن زیتون  است.

طرز تهیه :

ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس  آب و نمک دریا را برای ۲ پیمانه برنج در نظر بگیرید و به آن اضافه کنید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه یک لیوان بلغور جو دو سر (لازم به ذکر است بلغور جو دو سر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار نیاز روغن زیتون به آن اضافه نمایید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، آن را دم کرده و پس از نیم ساعت، پلو بلغور جو دوسر، آماده می باشد. این پلو بلغور خوشمزه را همراه با انواع خورش ها، میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *