غذاهای مفید برای بیماران کلیوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیماران کلیوی به علت نارسایی یا از کار افتادگی کلیه ها ، تمام مواد غذایی حاوی عناصر مختلف را نمی توانند تصفیه کنند و به این علت لیست غذاهایی که می توانند مصرف کنند بسیار محدود می باشد. این بیماران می بایست پتاسیم بسیار کمی مصرف کنند و به این علت بسیاری از سبزیجات برای آنها می تواند مضر باشد . برای این دسته از بیماران همچون دیگر بیماران ،مصرف ویتامین ها بسیار مهم می باشد، در اینجا بعضی از مواد غذایی پیشنهاد شده است که نه تنها ویتامین های مورد نیاز آنها را تامین  می کند همچنین به علت داشتن پتاسیم کم، برایشان مضر نمی باشد.

فلفل قرمز دلمه ای

فلفل قرمز دلمه ای برای بیماران کلیوی بسیار مفید است زیرا پتاسیم بسیار کمی دارد. این فلفل حاوی مقدار زیادی ویتامین A ،C ،B6، اسیدفولیک و فیبر می باشد و به هر غذا و سالادی عطر و رنگ زیبایی می بخشد. فلفل دلمه ای قرمز غنی از لیکوپن بوده و برای جلوگیری از سرطان نیز مفید است.
برای افراد دارنده گروه خون O و B سودمند و برای دارندگان گروهای خونی  A و AB مضر می باشد.

کلم 

کلم به علت داشتن ویتامین K ،C ،B6، اسیدفولیک و فیبربالا و داشتن پتاسیم کم برای بیماران کلیوی سودمند است.
کلم برای دارندگان گروه های خونی O و AB بی اثربوده  و برای افراد دارنده گروه خون A مضر و برای دارندگان گروه خون B سودمند است.

گل کلم

گل کلم دارای میزان بسیار زیاد ویتامین C، اسیدفولیک و فیبر بوده و همچنین به کبد در تصفیه و سم زدائی کمک می کند.
برای دارندگان گروه های خونی AB و B سودمند است و برای افراد دارنده گروه خون O مضر است.

پیاز

پیاز نه تنها پتاسیم کمی دارد و برای بیماران کلیوی مفید است، همچنین حاوی کرومیوم، ماده ای معدنی می باشد که به متابولسیم چربی، پروتئینها، و کربوهیدراتها کمک می کند.
پیازبرای دارندگان گروه های خونی O و A سودمند بوده و برای افراد دارنده گروه های خونی  AB و B بی اثر است.

سفیده تخم مرغ

آیا می دانید که سفیده تخم مرغ پروتئین خالص است؟ سفیده تخم مرغ حاوی اسید آمینه های بسیار زیاد با کیفیت بالا است. سفیده تخم مرغ به علت داشتن فسفر کم نسبت به دیگر منابع پروتئینی همچون زرده تخم مرغ و گوشت برای بیماران کلیوی مفید است.
تخم مرغ برای افراد دارنده هر چهار گروه خونی مناسب است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *