021-88343490

طرز تهیه کروکت سوسیس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

زرده تخم مرغ …………………………… 2 عدد
سوسیس ……………………………….. 2عدد
خمیر هزارلا ……………………………… 2 ورقه

آب ………………………………………. 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

1. فر را تا دمای 210 درجه سلسیوس گرم کنید. 

2. زرده‎های تخم مرغ را با آب هم بزنید و کنار بگذارید. 

3. روی یک سطح کمی آرد بپاشید. 

4. ورقه‎های خمیر را به شکل مربع‎های 20 سانتیمتری  بریده و روی سطح آردی، پهن کنید. 

5. روی سطح خمیر کمی آب بمالید طوری که کمی‌ تر شود تا حالت چسبناک پیدا کند. 

6. سپس پوشش نایلونی سوسیس را جدا کرده و آن را درسته روی خمیر قرار دهید و رول کنید، سپس سر و ته آن را تا بزنید و لبه‎ها را روی هم فشار دهید تا بسته شود. 

7. ظرف مناسب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. رول‌های خمیر محتوی سوسیس‎ها را از سمتی که شکاف‎دار است روی ظرف بگذارید. دورشان را کمی مخلوط تخم‎مرغ و آب بمالید. 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوه‎ای و براق شوند. 

8. بعد از آنکه از داخل فر درآوردید بگذارید تا سرد شده یا به دمای اتاق برسد. 

9. برش زده و با سالاد و سبزیجات دلخواه سرو کنید

نکته: مصرف سوسیس و کالباس برای هر 4 گروه خونی OABAB یه شدت مضر می باشد.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *