طرز تهیه پای کدو حلوایی و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پای کدو حلوایی و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه

مواد لازم:

  • پرک کینوا…………………..۱/۳ فنجان
  • پوره کدو حلوایی……………..۱/۳ فنجان
  • عسل……………………۲ قاشق غذاخوری
  • شیر سویا………………..۱ الی ۱/۵ فنجان
  • دارچین……………….یک قاشق چایخوری
  • جوز هندی……………..نصف قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ارگانیک………….یک قاشق چایخوری
  • وانیل ارگانیک…………..یک قاشق چایخوری
  • کمی گردو و شکر قهوه ای برای تزیین

طرز تهیه:

پرک کینوا، کدو حلوایی، عسل، شیر سویا و مابقی مواد به جز گردو و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس اجازه دهید مخلوط به مدت ۹۰ ثانیه به جوش آید.

اکنون پای کدو حلوایی و پرک کینوا آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید!

نکته: می توانید مخلوط را با کمی گردو و شکر قهوه ای تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *