طرز تشخیص زردچوبه ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تشخیص زردچوبه ارگانیک

زردچوبه ارگانیک به زردچوبه ای گفته می شود که در کشت و رشد دادن آن هیچگونه آفت کش مصنوعی استفاده نشده است. و همچنین از کود های ارگانیک برای پرورش آنها استفاده شده است.

چگونه زردچوبه ارگانیک را تشخیص دهیم؟

نکاتی برای تشخیص زردچوبه ارگانیک از غیر ارگانیک وجود دارد که حتما در هنگام خرید آن حتما باید دقت کنید. معمولا بهترین حالت آن است که محصولی که تهیه می کنیم حتما دارای گواهی ارگانیک یا برچسب ارگانیک بوده باشد. اما این تنها راه موجود برای تشخیص ارگانیک بودن این محصول نمی باشد، برای تشخیص اینکه زردچوبه مورد نظر ارگانیک یا غیر ارگانیک است راههای زیادی وجود دارد. که در زیر تعدادی از آن ها بیان شده است.

ویژگی های زردچوبه ارگانیک :

علاوه بر گواهی ارگانیک زردچوبه ارگانیک که تهیه می کنید باید توجه داشته باشید که دارای ویژگی های زیر باشد :
۱-از خریدن پودر زردچوبه هایی که دارای مواد افزودنی در خود هستند بپرهیزید.
۲-توجه داشته باشید که زردچوبه ارگانیک نباید منیزیوم داشته باشد زیرا این خود یک ماده سمی است.
۳-حتما حواستان باشد که زردچوبه ارگانیک نباید در خود کلسیم فسفات باشد.
۴-اگر از مکمل کورکومین استفاده می کنید توجه داشته باشید که جنس کپسول آن گیاهی باشد نه ژلاتینی.
جمع بندی :
در هنگام خرید زردچوبه و یا مکمل آن توجه داشته باشید که همه ویژگی های بالا را داشته باشد مهم ترین آن این است که محصول حتما دارای گواهی ارگانیک باشد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *