شکلات تلخ برای بیماران قلبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

«اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می‌شود.
تحقیقات انجام شده نشان می دهد مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دو پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه،‌ تا حد زیادی بهبود پیدا کردند. «اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می‌شود.
بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار‌ی‌ها و اختلالاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه می‌کنند که منجر به کاهش توانایی و ظرفیت عملکردی آنها می‌شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافت‌های کوتاه هستند.
محققان در این بررسی ها دریافتند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی شکلات حاوی اپی کاتچین شرایط این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا می کند.
توجه: مصرف نکردن گندم و فراورده های آن و جایگزین کردن این غله با جو دو سر می تواند به مقابله با این بیماری کمک بسزایی کند.

مقالات مرتبط

خواص قارچ شیتاکه OAB
خواص قارچ شیتاکه

درباره خواص قارچ شیتاکه بیشتر بدانیم. با ما همراه باشید. خواص قارچ شیتاکه بتا گلوکان موجود در قارچ شیتاکه برای بیماران سرطانی مفید می باشد. در ژاپن، بتا گلوکان برای...

علائم کم خونی در کودکان OAB
علائم کم خونی در کودکان

درباره علائم کم خونی در کودکان بیشتر بدانید. با ماهمراه باشید. علائم کم خونی در کودکان علائم کم خونی در کودکان از شایع ترین بیماری ها در کودکان است. از...

زیتون-شور-ماری-با-هسته-OAB
زیتون ماری

درباره زیتون ماری OAB. با ما همراه باشید. زیتون ماری شور هسته دار OAB امپراتوری های آینده، امپراتوری های دانش و آگاهی هستند و مردمی در آینده خوشبخت اند که...

قارچ شیتاکه OAB
قارچ شیتاکه

درباره قارچ شیتاکه، تاریخچه و خواص آن بیشتر بدانید. با ما همراه باشید. قارچ شیتاکه هر آنچه که شما را با قارچ شیتاکه آشنا می کند   اولین سابقه شناخته...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *