سنگ کیسه صفرا و تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

سنگ کیسه صفرا و تخم کتان

سنگ کیسه صفرا از تجمع کریستال ها به وجود می آید. سنگ می تواند از کلسترول (شایع ترین)، نمک کلسیم، و یا دانه های دیگر تشکیل می شود. سایز آن می تواند متغیر باشد. مانند توده ای کوچک تا اندازه توپ گُلف. شخصی می تواند سنگ کیسه صفرا داشته باشد ولی نداند ولی افرادی دیگر می توانند دارای علائم باشند. سنک کیسه صفرا بیشتر در بانوان رُخ می دهد. کسانی که اضافه وزن دارند، سنشان بالای ۴۰ سال است، در دوران حاملگی، بعد از کم کردن ناگهانی وزن در افرادی که رژیم غذایی با ترکیب:
چربی بالا-شکر بالا و فیبر پایین می گیرند.

علائم وجود سنگ کیسه صفرا:

– درد در قسمت راست شکم
– درد کمر یا شانه ( اغلب سمت راست)
– حالت تهوع و استفراغ
– دردی که بعد از خوردن غذایی چرب شروع می شود
– دردی که مداوم است و شدت می گیرد
– دردی که نیم ساعت تا چندین ساعت ادامه پیدا می کند
– هیچ دردی در فاصله حمله های دردی وجود ندارد
– تَب کردن (سریعاً به پزشک مراجعه شود)
بهترین روش برای تشخیص این که دارای سنگ کیسه صفرا هستید یا خیر انجام سونوگرافی می باشد.

خوراکی های مجاز برای افرادی که دارای سنگ کیسه صفرا هستند:

– چغندر
– بامیه
– خیار
– ماهی آب های سرد ( سالمون)
– لوبیا سبز
– انگور و آب انگور طبیعی
– سیب و آب سیب طبیعی
– آووکادو
– زردآلو
– کنگر فرنگی
– شاه توت
– گوجه فرنگی
– کشمش
– انجیر
– لیمو
– گلابی
– پاپایا
– آلو
– نارگیل
– تخم کتان
– سرکه
– آب سبزیجات
– سیر
– زنجبیل
– زردچوبه
– پیاز
– آب (بسیار مهم است. روزانه ۲ لیتر آب بنوشید.)
– چای گیاهی

خوراکی های غیر مجاز برای افرادی که دارای سنگ کسیه صفرا هستند:

– غذاهای سرخ کردنی
– تخم مرغ
– گوشت خوک
– گوشت بوقلمون
– مرغ
– گوشت قرمز
– حبوبات
– آجیل
– لبنیات
– گلوتن
– ذرت
– قهوه
– چای سیاه
– پرتقال و گرپ فروت
– مارگارین
– شکلات
– نوشیدنی الکلی
– کلم
– گل کلم
– نوشیدنی های گاز دار
– غذاهای آلرژی زا
از خوردن وعده های غذایی حجیم، مخصوصاً شب هنگام جداً خود داری شود.
در کنار رعایت کردن رژیم غذایی درست، مواد مکمل دیگری نیز هستند که برای افراد دارای سنگ کیسه صفرا مفید هستند. از جمله: اُمگا ۳، فیبر، ویتامین C. می دانید که تخم کتان حاوی منبع غنی از اُمگا ۳ و فیبر می باشد. پس می تواند مفید واقع شود.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *