سبزیجات از سفت شدن رگ های گردن و قلب در زنان سالمند جلوگیری می کند

مطلب را به اشتراک بگذارید

 با توجه به تحقیقات جدید در مجله انجمن قلب آمریکا، زنان سالخورده استرالیایی که سبزیجات بیشتری مصرف می کنند، ضخامت دیواره رگ های آن ها کمتر است.

سبزیجات کریستالی، از جمله کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، تأثیر بیشتری بر روی رگ ها دارند. به گفته لورن بلکنگورست (Lauren Blekkenhorst) نویسنده و دکتری دانشگاه استرالیای غربی، “این یکی از مطالعاتی است که اثرات بالقوه انواع مختلف سبزیجات را بر روی اندازه رگ ها و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی، بررسی کرده است”. محققان بر روی تعداد زیادی از زنان استرالیایی ۷۰ ساله و بیشتر از آن مطالعاتی انجام دادند. زنان  به مصرف سبزیجات خود از هنگام نخوردن سبزیجات تا خوردن سه بار یا بیشتر در روز اشاره کردند. سبزیجات مورد استفاده عبارت بودند از: پیاز، سیر، تره فرنگی و…

محققان مشاهده کردند که ضخامت دیواره رگ های قلبی و هم چنین گردن، کمتر از ۰٫۰۵ میلیمتر بین مصرف و عدم مصرف کل سبزیجات بود. این امر توجه بسیاری را به خود جلب کرد، زیرا کاهش ۰٫۱ میلیمتر ضخامت دیواره رگ ها همراه با کاهش ۱۰ تا ۱۸ درصد خطر ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی است. پس در نتیجه با کاهش ضخامت دیواره، خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی نیز کاهش می یابد.

با توجه به شیوه زندگی، عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی (از جمله مصرف دارو) و سایر سبزیجات و عوامل غذایی، نتایج مطالعات همچنان نشان دهنده یک رابطه حفاظتی میان سبزیجات و ضخامت دیواره رگ های خونی است.

کلام آخر: طبق مطالعات و آزمایش های انجام شده، غذاهای مصرفی حتماً باید حاوی انواع سبزیجات باشند مخصوصاً در مورد سالمندان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

8 پاسخ

  1. با سلام. خواهش می کنم امیدواریم مقالات برای شما مفید واقع شده باشد.

  2. سلام
    ما به همراه یک گروه از متخصصین حوزه وب گروه
    تلگرامی جامعه وبمستران
    ایران را لانچ کردیم.
    با توجه به اینکه شما هم در این زمینه فعال هستید خوشحال می شیم
    به ما بپیوندید تا تعاملات مفیدی باهم داشته باشیم
    لینک گروه خدمتتون
    https://t.me/joinchat/DBhKUBJE3gUMxzABig66Ig

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *