زنجبیل و اسهال

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل و اسهال

اسهال زمانی رخ می دهد دستگاه گوارش به درستی کار نمی کند. زنجبیل در درمان مسمومیت های غذایی و اسهال بسیار مفید می باشد. زنجبیل به همراه یک قاشق غذاخوری عسل باعث بهبود معده و دستگاه گوارش می دهد. اگر زنجبیل تازه در دسترس نبود از پودر زنجبیل نیز می توان استفاده نمود.

زنجبیل تازه باعث تقویت معده می شود. آب ریشه زنجبیل میزان شدت اسهال را کاهش می دهد. ترکیبات شیمیایی فعال موجود در زنجبیل باعث کاهش التهاب روده یا کولیت می شود. وطیفه پانکراس آماده کردن آنزیم های طبیعی برای هضم غذا می باشد. خوردن زنجبیل باعث بهبود عملکرد پانکراس می شود. زنجبیل باعث نابودی میکروب های معده می شود. زنجبیل ضد نفخ است و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود. چای سبز با زنجبیل برای اسهال بسیار موثر است. خوردن روزانه چای سبز با زنجبیل برای همه توصیه می شود.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل معمولا در درمان انواع مختلفی از “مشکلات معده” از جمله بیماری حرکت، بیماری صبحگاهی، قولنج، ناراحتی معده، گاز، اسهال، تهوع ناشی از درمان سرطان، تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی، و همچنین از دست دادن اشتها استفاده می شود.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *