رابطه کینوا و کلسترول را در این مطلب توضیح می دهیم.
با ما همراه باشید.
رابطه کینوا و کلسترول
محتوای فیبر موجود در کینوا برای حفظ سلامت بدن بسیار مهم است. مواد غذایی مثل کینوا که حاوی فیبر است از دستگاه گوارش عبور می کند و به اسیدهای کبد متصل می شود و مواد سمی را از بدن خارج می کند.
کبد با استفاده از کلسترول، اسیدهای کیسه صفرا را تولید می کند. بنابراین جذب کلسترول و سطح کلسترول بد LDL کاهش می یابد. از این رو، مصرف غذاهای حاوی فیبر مثل کینوا سلامت قلب را افزایش می دهد.
کینوا فاقد کلسترول است. محتوای محلول فیبر در کینوا به کبد کمک می کند تا از کلسترول ذخیره در بدن استفاده کند و این سطح کلسترول بد LDL بدن را کاهش می دهد. محتوای پروتئین بالای کینوا مانند پروتئین گوشت می باشد. بنابراین افراد گیاه خوار براحتی می توانند کینوا را جایگزین گوشت کنند.
مصرف کینوا بهتر از گوشت هایی نظیر گوشت گاو است، چون چنین گوشتی سرشار از چربی اشباع است. مصرف کینوا باعث کاهش سطح کلسترول بدن می شود و از انباشته شدن پلاکت در رگها جلوگیری می کند. داشتن چنین خاصیتی از بیماری های قلبی عروقی، حمله های قلبی و نارسایی قلبی جلوگیری می کند.
از آنجا که کلسترول فقط در غذاهای حیوانی یافت می شود، کینوا و دانه های دیگر بدون کلسترول هستند. کینوا شامل طیف گسترده ای از مواد معدنی ضروری و ویتامین ها است، و همچنین به عنوان یک مجموعه متعادلی از اسیدهای آمینه ضروری است.
در زمان خوردن کینوا، فیبر محلول در دانه با اسیدهای صفراوی از کبد برای تولید یک محصول ژله مانند ترکیب می شود و توسط اجابت مزاج دفع می شوند. کبد شما با استفاده از برخی از کلسترول های ذخیره باعث ایجاد اسیدهای صفراوی می شود. همچنین کینوا مقدار LDL، و یا “کلسترول بد“ در خون را کاهش می دهد. کینوا یک جایگزین مناسب به جای گوشت و دیگر منابع پروتئین سرشار از اسیدهای چرب مفید بوده و می تواند کلسترول خون شما را کاهش دهد.
بیماری عروق کرونر قلب بر اثر کلسترول و چربی بیش از اندازه خون به وجود می آید. وقتی چربی ها بیش از اندازه باشند شریان ها باریک تر و سفت و سخت تر می شوند، یک بیماری شناخته شده به عنوان آترواسکلروز. هنگامی که شما کینوا و دیگر مواد غذایی که باعث کاهش کلسترول بد خون می شوند را استفاده می کنید از انواع بیماری های قلبی عروقی و نارسایی احتقانی قلب و حملات قلبی در امان می شوید.