دلایلی برای دوست داشتن جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلایلی برای دوست داشتن جو دو سر

جو دو سر ماده غذایی بسیار سالمی است، حتی سالم تر از آنچه که FDA  بیان کرده است. بنابر تحقیقات انجام شده جو دو سر یکی از سودمند ترین مواد غذایی برای سلامت قلب است. پس سعی کنید روزانه نصف لیوان جو دو سر استفاده کنید. زیرا جو دو سر باعث کنترل فشار خون می شود و از دیابت نوع ۲ نیز جلوگیری می کند.
میزان کالری در ۳۰ گرم از انواع مختلف جو دو سر (صبحانه، درشت، خرد شده) ۱۱۲٫۵ است. در زیر دستور پخت چند مواد غذایی با استفاده از جو دو سر برایتان آورده شده است :

۱- کتلت بوقلمون با جو دو سر:

گوشت بوقلمون را بسته به مقدارش با سه چهارم لیوان جو دو سر و همچنین نصف لیوان پیاز خرد شده و یک عدد تخم مرغ میکس کنید. سپس آنرا به شکل گرد و توپی شکل در بیاورید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد در مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۲- ماهی تیلاپیا با پنیر پارمزان و جو دو سر:

یک عدد ماهی تیلاپیا را برای چند ثانیه در روغن زیتون قرار دهید. سپس از روغن در آورده و در یک چهارم لیوان جو دو سر پخته شده قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان را با یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی به روی ماهی ها اضافه کنید. سپس آنرا در فر با درجه حرارت ۱۷۵سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

۳- دسر بلوبری و شکلات به همراه جو دو سر:

یک چهارم لیوان بلوبری یخ زده را در یک بشقاب کوچک قرار داده و بر روی آن نصف لیوان جو دو سر پخته شده بریزید.سپس روی مخلوط به دست آمده ۳۰ عدد شکلات تلخ بچینید و سپس آنرا به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

جو دو سر پرک خرد شده ۲۰۰ گرمی

جو دو سر ماده غذایی است که برای هر ۴ گروه خونی OABAB بسیار سودمند می باشد، ولی در انتخاب مواد غذایی که می خواهید به همراه جو دو سر استفاده کنید دقت داشته باشید که آنها را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *