دانه چیا و ورزشکاران

مطلب را به اشتراک بگذارید

دانه چیا و ورزشکاران

دانه چیا به عنوان یک غذای برتر در میان مردم و ورزشکاران شناخته شده است. دانه چیا غذای اصلی  جنگویان آزتک بود دانه ی چیا در میان این قوم به غذای دوندگان یا غذای جنگ جویان معروف بود. جنگجویان آزتک یک کیسه کوچک دانه چیا هیمشه همراه داشتند، و معتقد بودند با مصرف یک قاشق دانه چیا انرژی مورد نیاز روزانه شان تامین می شد.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

دانه چیا، دانه ی دوندگان

۱- دانه چیا کلید هیدراتاسیون:

هیدراتاسیون: به معنی رساندن آب به بدن فردی است که دچار اتلاف مایعات شده است. همیشه هیدراته بمانید. این قانون طلایی دوندگان است که با دانه ی چیا این امر تحقق می یابد. زیرا دانه های چیا  قادر اند ۹ برابر بیشتر از وزنشان آب جذب می کنند.

۲- کاهش التهاب و درد مفصلی:

دویدن مسافت های طولانی باعث فشار به اندام ها می شود. امگا ۳ موجود در دانه ی چیا باعث کاهش التهاب های مفصلی پس از تحمل فشار ناشی از دویدن می شود. اضافه کردن دانه چیا فقط التهاب مفاصل را کاهش نمی دهد بلکه روند بهبودی بدن را نیز سرعت  می بخشد.

۳- جلو گیری از گرفتگی عضلات:

 یک از اتفاقات شایع میان ورزشکاران گرفتگی عضلات است، که به اعتقاد پزشکان ورزشی گرفتگی ناشی از  کمبود پتاسیم بوده و همیشه خوردن موز را پیشنهاد می کنند و اما دانه چیا ۲ برابر بیشتر از موز  دارای پتاسیم بوده و از گرفتگی عضلات جلو گیری می کند.

۴- دویدن طولانی مدت:

گاهی اوقات همه ما می خواهیم مسافت های بیشتر را بدویم. که با مصرف دانه چیا این امر امکان پذیر است. دانه های چیا با کند کردن روند تبدیل کربوهیدرات به شکر، سوخت بدن را به مدت طولانی تامین خواهند کرد.

دانه های چیا در حال حاضر منبع شگفت انگیزی از انرژی طبیعی محسوب می شوند  دانه های چیا را به رژیم غذایی روزمره خود اضافه کنید تا اثرات فوق العاده آن رابهره مند شوید. دانه چیا برای هر سطح از دونده ها بسیار مفید است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *