دانه چیا و دیابت و یبوست در بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

دانه چیا و دیابت و یبوست در بارداری

دانه چیا و دیابت در بارداری:

دانه چیا یکی از مواد غذایی است که می توان آن را به عنوان یک غذای فوق العاده در غذای زنان باردار اضافه کرد.

خواص دانه چیا برای دیابت نوع دو:

  • کنترل سطح قند خون و حفظ سطح انسولین
  • کاهش التهاب در دوران بارداری
  • تأمین میزان بالای آنتی اکسیدان های مورد نیاز
  • جلوگیری از عوامل خطر بیماری های قلبی
  • پس، از افزودن دانه چیا به وعده های غذایی خود به ویژه غذای افراد دیابتی و زنان باردار، غافل نشوید!

یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۰۷ به عنوان “پرهیز از دیابت” نشان می دهد که دانه چیا می تواند به کنترل میزان قند خون کمک کند و افراد  به خصوص زنان باردار مبتلا به دیابت نوع دو را از بیماری های قلبی و چاقی در امان نگه دارد.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

با توجه به شرایط بهداشتی، باید در نظر داشت که دانه چیا در درمان پروستات و سرطان پستان بسیار اثربخش می باشد. به خصوص یبوست و دیابت نوع دو را که در دوران بارداری به سراغ زنان باردار می آید، درمان می کند. این تنها بخش کوچکی از خواص سلامتی و درمانی دانه چیا است که می توان به آن اشاره کرد. از دیگر خواص اعجاب انگیز دانه چیا، میزان بالای کلسیم این دانه است که سه برابر شیر است.

دانه چیا و یبوست در دوران بارداری:

مصرف دانه چیا در دوران بارداری می تواند با یبوست مربوط به این دوران مقابله  و آن را درمان کند. اصلی ترین ماده مغذی که این مشکل را حل می کند، فیبر موجود در دانه چیا می باشد.

رابطه بین دانه چیا و سیستم گوارشی:

در صورت اضافه کردن دانه چیا به وعده های غذایی زنان باردار، سیستم گوارشی آنان بهبود می یابد، زیرا دانه چیا به مدت طولانی تری در معده می ماند و کالری بیشتری را جذب می کند. این امر یکی از خواص دانه چیا است که برای سیستم گوارشی سودمند است، ولی از آنجایی که اشتهایشان را محدود می کند باعث می شود تا وزن کم کنند و احساس سنگینی نکنند و به شدت از چاقی پس از زایمان جلوگیری می کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *