دانه چیا و دوران بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

دانه چیا و دوران بارداری

چیا یک دانه چند منظوره است که حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم برای بارداری سالم است. در واقع دو قاشق غذاخوری دانه چیا تمام کالری روزانه و تغذیه مورد نیاز دوران بارداری را تأمین می کند.

فوائد دانه چیا برای دوران بارداری:

دانه چیا منبع خوبی از کلسیم، آهن و ویتامین A است. با یک بار مصرف دانه چیا برای زنان باردار، بیش از ۱۵ درصد پروتئین، بیش از یک سوم فیبر و تقریباً همه کالری مورد نیاز آن ها در سه ماهه اول فراهم می شود.

دانه چیا برای مغز کودک بسیار مهم است:

قبل از هر چیز دانه چیا در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت است، زیرا حاوی اسید های چرب امگا ۳ می باشد که این اسیدهای چرب برای سلامتی مغز مفید هستند.

از آن جایی که اسیدهای چرب امگا ۳ برای مغز کودکان بسیار مفید است، می توان به جای دریافت آن از ماهی سالمون یا ماهی های دیگر، از دانه چیا در تغذیه کودک استفاده کرد.

دانه چیا و کمک به یبوست:

یکی از مهم ترین فوائد دانه چیا در دوران بارداری، از بین بردن یبوست است که در دوران بارداری ظاهر می شود. دانه چیا از طریق روغن های امگا ۳ موجود در خود باعث از بین بردن یبوست می شود. این یک مسأله بسیار مهم برای زنان باردار است زیرا، می تواند از تحریک هموروئید که ممکن است در این دوران ایجاد شود، جلوگیری کند.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

استحکام اسکلت و استخوان های نوزاد با دانه چیا:

بسیاری از مردم از این که دانه چیا حاوی پنج برابر کلسیم بیشتر نسبت به شیر است غافل هستند. کلسیم موجود در دانه چیا برای رشد اسکلت و استخوان های نوزاد مخصوصاً در سه ماهه آخر دوران بارداری، بسیار حیاتی است.

پروتئین دانه چیا در دوران بارداری:

زنان باردار در دوران بارداری نیاز به دریافت ۷۰ گرم پروتئین در هر روز دارند که برای رشد اندام ها و بافت های  جنین لازم می باشد. هم چنین پروتئین برای رشد ماهیچه ها مفید است و به کاهش خطرات ناشی  از مصرف غذاهای چرب یا شیرین کمک شایانی می کند.

آهن دانه چیا در دوران بارداری:

در دوران بارداری حجم خون تقریبأ ۵۰ درصد کاهش پیدا می کند. آهن به تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند و برای حمل اکسیژن در تمام نقاط بدن تا رسیدن به جنین بسیار ضروری است. هم چنین برای میزان انرژی که معمولأ در سه ماهه اول و سه ماهه آخر دچار افت می شود، نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *