خواص کیوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص کیوی

این میوه تخم مرغی شکل از چین وارد دنیا شد. یعنی در ابتدا در چین کاشت میشد. کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و همینطور منبع خوبی از کالیوم میباشد و انرژی بسیار کمی دارد.
گوشت سبز رنگ این میوه که طعمی بین ترش و شیرین دارد کمک زیادی به پا یین آوردن چربی های مضر خون میکند. مصرف روزانه ۱ کیوی حتی بیشتر از نیاز روزانه بدن شما به این ویتامین را تامین میکند.
این میوه حاوی مقدار زیادی کالیوم می باشد کالیوم به همراه مواد دیگری که در کیوی هستند باعث میشوند که بدن چربی های مضر را جذب نکند.
یک عدد کیوی به طور متوسط حاوی ۱۰٪ شکر و۱۲۱ کیلوژول یا ۲۹ کیلوکالری انرژی می باشد.
کیوی حاوی آنزیمی است که اگر با لبنیات در تماس قرار بگیرد به سرعت تلخ میشود.
به همه اینها هزینه پایین واردات و صادرات این میوه را نیز باید اضافه کرد. هر روزه مقدار زیادی کیوی با هزینه های بسیار پایین نسبت به میوه های دیگر در اقسا نقاط دنیا وارد و یا صادر میشوند. و این باعث شده که این میوه در بیشتر نقاط دنیا از میوه های ارزان به حساب می آید.
توجه : مصرف کیوی برای دارندگان گروه خون O مضر و برای دارندگان گروه خون A و B بی اثر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *